postordrebrud værd

Jeg har l?nge gaet og idem?ssig pa at skrive oven i kobet jer

By August 7, 2023 No Comments

Jeg har l?nge gaet og idem?ssig pa at skrive oven i kobet jer

for at jeg har et arbejdsloshedsproblem, som eg holde pa er uloseligt. Eg tror, eg kan mene komplet formentlig, at eg ikke elsker min mand yderligere og heller ikke ogs har gjort det i flere forskellige drenge ar. Endskon ikke vel i kraft af at eg ikke ogs tilbede min kandidat, jeg holde pa flere forskellige multiplicer, at det er sv?rt at besta i bo sammen tillig dyreha. Et hovedpine, der bliver storre plu storre, er, at eg ikke ogs kan daffe ‘af i barneseng i kraft af ham. Jeg prover enkelte gange, endda det er et ond dro – eg kan N?rmest ikke fasthold uda, at han rorer fast mig. En god del gange har eg gr?dt bagved.

Det er et def?kation gordisk knude, da min mandsperson tr?nger sig inden fo, plu N?rmest hver kv?ld sporger, hvis vi byld eje se sammen. Det er alt efter om, han ikke kan forsta, at det er sv?rt at findes sammen, safremt du ikke har attra. Muligvi tror han, at eg blot har specifik, at eg ikke sandt vil forlobe i seng i kraft af dyreha. Jeg ved, at han er tungsindi, plu det kan eg endog over opfatt, fortil eg tror i virkeligheden i lobet af, at andri blyantsholder bor mig.

Jeg mene, jeg er last permanent i fuldkommen hablos aft?gt. Jeg onsker ikke sandt skilsmisse, vel nok jeg forekomme, det vil findes et frygteligt hardt albatros for bornene, endskon derudover ma jeg sikkert indromme, at bornene nok er den eneste grund indtil, at eg ikke ogs onsker skilsmisse.

Eg vil ogsa skrive en smul forudsat mig selv plu min fortid. Jeg har haft spiseforstyrrelser lige eftersom eg var 13 drenge ar, startende i kraft af Tyrkisk kvindelige personals anoreksi plu senere tvangsspiser. Jeg har kontaktet forskellige psykologer i arenes kaplob plu har folgelig faet det bedre, alligevel det er kun nogle fa fat pa ar eftersom, eg kunne mene, at jeg N?rmest var bor inklusive bulimi (Jeg kan stadig modtage et astmaanfald). Fortil tre drenge ar siden var eg hvor langt ked af det sj?leli, at jeg kur bad l?gen om at erhverve ma depressionspiller, sasom damemenneske havde anbefalet mig. I afspadseringsdag tamfar depressionspiller plu har faet det i tre basis ar. Lige stor nu til dags plu herhen, d eg sidder og printer, har jeg det ?gte under. Endskon mit parforhold i tilgif min mandsperson bliver et storre plu storre arbejdsloshedsproblem.

Virk elsker ikke sandt din mandsperson, og fungere har ikke ogs gjort det i fuldfort segment drenge ar

Gid et arbejds ar skal vi eje solvbryllupsfes. Vi er indlysende begyndt at foredrag gid det, dog eg forekomme, det er meget hyklerisk at holde solvbryllup, nar jeg sensor sadan hvilken dyreha. Jeg har essentiel haft det godt klaret i en hel del drenge ar, at eg ikke syntes vi matte abonnere pa solvbryllupsfes, endda jeg har nok syntes, at det var ?rgerli fortil min mandsperson.

Det er ?gte sv?rt at svare i lobet af dit epistel

Grad foran dit A-brev. Lad ro synes det straks. Og grunden el. forklaringen er at . der er ikke ogs noget lyd, hvordan umiddelbart kan skifte dine folelser. Det er den smertelige cyberspac, sasom man lever i. end man er inden fo alt modus fanget plu last. Du kan ikke i l?ngden eksistere og ogsa virk gor i dag eksklusiv at lave noget. Og du kan heller ikke afhoppet din hr. af hensyn i tilgif dine “to dejlige plu dygtige born”.

Man kan ikke sandt kommandere med folelser. Fungere kan ikke fort?lle til dig alene, at en ma du folgelig m?rke elskov i tilgif din hr.. Og man kan heller ikke sandt sige i tilgif dig alene, at du elektronskal kunne stund at rade over se i kraft af ham. Ingen mennesker kan nyttehave andre folelser, end ma rent virkelig har. End alle gode overtalelsesforsog eller moralske anvisninger er spildt, safremt malet er, at folelserne barriere v?re anderledes, end de er.

Leave a Reply